Ny hemsida

Här kommer jag att skriva b.la om mitt liv och om min idrottssatsning i både orienteringsskytte och orientering.

Denna hemsida är under uppbyggnad så inte helt fullständig än.

BosönI helgen är det dags för den årliga helgen med orienteringsskyttelandslaget på Bosön. Det är tredje året i rad som vi får möjlighet att åka dit och testa oss själva. Maxtester, laktattest och löpanalays står på schemat. De två förstnämnda är något som görs med skräckblandad förtjusning. Det är väldigt lärorikt att göra dessa tester då man får redo på sin löpstatus och får verktyg med sig hem för framtida träning. Dessutom blir jag bättre på att pressa mig på de högintensiva passen då jag vet hur det känns när det är riktigt jobbigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *