SM

Lång SM blev en kämpig tävling då kroppen inte var med mig denna helg. Tog mig runt båda dagarna men inga vidare framgångar.

Medel SM gick inte som jag tänkt, den steniga Hälsingeterrängen var lurig och jag gjorde bort mig på en kontroll på kval och final. (Finalen gick lite bättre iaf)

Sedan var det dags för Stafett SM, jag fick förtroendet på första, då Lisa haft en förkylning. Jag ställde in det mentala på att ge allt och orientera rätt, vilket jag kunde genomföra och det var så skönt att växla över som 11:a. Tjejerna höll ihop det och vi fick en 10 onde plats, vilket innebar mitt första löv.

Nu har kroppen fått lite mer vila och alternativ träning för att komma i fas. Får avvakta med de tuffa intervallpassen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *