Sommaren 2019

Taggade brudar innan sista etappen

O-ringen i Norrköping blev en varm historia men oerhört roligt. orientering stämde 4 av 5 dagar och jag kan inte vara annat än nöjd med min insats i D21 Lång.

Sista dagarna på semestern avslutades med en tripp till Jämtlandsfjällen, jag och Linnea sprang Jämtlandstriangeln som blev 75 km med ca 7 kgs packning på 3 dagar. Det var så roligt, vackert men tufft. Det kändes i benen, speciellt kring knäna när man hade så tung packning.

Fick en boost i kroppen och en känsla av att bli piggare och starkare efter detta äventyr.

Järngänget åkte sedan upp till Sälen och sprang halva Fjällmaraton, 21 km. Min kropp började att strejka (vaderna framförallt) efter att ha gått på för hårt med intervaller på hårdare underlag. Så mina vader var spända men loppet gick att genomföra över förväntan, persade med 10 min och sprang in på en tid 1.55. Dock blev det inte bättre i vaderna.

Fick bromsa i löpträningen, gå på el-akupunktur för att få kroppen i balans igen. Under tiden avverkades de klassiska DM loppen. Natt, Stafett och Lång. Natten var jag nöjd över, då jag inte kört någon natt-träning/tävling på länge så var nöjd att genomföra ett stabilt lopp ensam, dock blev det en bom precis på slutet när jag slappnade av.

Stafetten gick superbra och vi ledde nästan helt från start till mål.

På lången kom sommarvärmen tillbaka och jag lyckades knipa 3:e platsen trots att det gick så långsamt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *