Sommarens orienteringsskytte

Denna sommar har innehållit lite lagom med orienteringsskytte och jag lyckades slå till med en Världscupseger i maj. Sedan kom årets största mål, VM i Orienteringsskytte och det blev inte riktigt som jag ville.

Dels så var jag ganska sliten i kroppen efter O-ringen och huvudet var mentalt trött. Terrängen i Finland var svår på Klassiska och där ville inte orienteringen stämma. Skyttet var ok men hade svårigheter med stå denna helg. På stafetten lyckades jag och Lisa ändå hålla ihop det något sånär och vi fick med oss en bronspeng med hem. Det var skönt!

Helgen efter VM kom nya chanser och jag kom på pallen på dagarna två, dessutom blev jag 3:a i Svenska cupen. I november är det dags att åka till Danmark på världscupsavslutningen, det blir en rolig avslutning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *